Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... bych je to nechal vyžrat až do dna,- okamžitej zákaz motat péčko, prostituci jako řemeslo zrušit, feministky nahnat do dolů, dláždit chodníky, bagrovat, zedničit, stolařit, pokrývat, tavit u vysokej pece a hájit zákopy v první bojový linii !,- a pokud by to náááhodou chcelo sex tak na kolena, sepnout packy a prosit, žadonit a ešče jednou prosit !,- .......... samože,- v rámci vyváženosti by fagany rodili borciVEU!

1 0
možnosti
Foto

S kanadskou hymnou bych si hlavu nelámal. Nejedná se o historický text a pokud si jej míní každých cca 35 let měnit, je to jejich věc. Ostatně hymna Sovětského svazu vydržela podobnou dobu. A text hymny Rakouska - Uherska se za sto let změnil dokonce pětkrát.

0 0
možnosti
TB

ak hymny se mohou měnit, zejména když si to žádají dějinné události (např. právě Sovětský svaz či třeba naše hymna, která je od roku 1993 kratší). Zarážející je ten důvod...genderová vyváženost.

1 0
možnosti
PV

S tou českou hymnou bych si nebyl zas tak jistý....

Aby si Češi v EU prozpěvovali, že Země česká je jejich domov... to i v současné multikulturně totalitní Evropě začíná být něco absolutně nepřijatelného. Takové představy bude nutné těm nacionalistickým Čechům vytřískat z těch jejich xenofobních hlav.

Češi se budou muset smířit s tím, že o jejich domově bude rozhodovat někdo jiný !!!!!

RvEU

2 1
možnosti
TB

Pokud skutečně nastane doba, kdy o našem domově bude rozhodovat někdo jiný, pak to po mne osobně bude impuls k tomu, aby se přidal na strnu těch, kteří chtějí odejít z EU.

0 0
možnosti
JJ

J71i66ř81í 80J56a58n39d31a

8. 2. 2018 17:48

Já vidím největší nebezpečí v tom, že veškerá ta politická korektnost, multikulturalismus či genderová vyváženost, atd. je prostě nová ideologie a je jedno jak jí nazveme.

Bohužel, nositelé této ideologie se zoufale brání (a zatím úspěšně) nazvat to ideologií a tváří se, že to je něco objektivně správného a vyplývá to přímo z vývoje lidské civilizace.

Marxisté se s tím vypořádali tak, že svojí ideologii nazvali "vědeckým komunismem". Tim tomu dali punc vědeckosti, tedy něčeho, co lze objektivně zdůvodnit.

Dnes tu ideologii zdůvodňují různým bojem proti stereotypům, atd.

Přitom jde o stejně zhoubnou a pokřivenou ideologii jako je marxismus, resp. více méně všechny ideologie zejm. 20. století.

16 0
možnosti
TB

Přesně z tohoto důvodu je tato ideologie často označována za neomarxismus. Je zastánci se tomu brání, protože je to v jejich očích diskvalifikuje, ale pravda je taková, že Marx považoval dělnickou třídu za utlačovanou a trval na tom, že tato třída má právo bojovat za svá práva a domoci se jich na úkor kapitalistické společnosti. Skupina lidí, kterou nazývame (možná chybně) neomarxisty nevidí jako utlačovanou dělnickou třídu, ale skupiny jako domněle utlačované vidí lidi na sociální podpoře, ženy, nebělošské přistěhovalce, homosexuály a jiné sexuální menšiny, rasové a některé náboženské menšiny v západních státech, národy třetího světa, narkomany a další skupiny. Za práva těchto skupin je třeba podle neomarxistů bojovat. Viníkem útlaku jsou západní civilizace a její hodnoty, od kterých je třeba lidi osvobodit. Zda je příměr správný či nikoliv ať posoudí každý sám.

1 0
možnosti
KC

K multikultuře pasuje parafráze výroku arcigaunera Josepha Goebbelse: Když slyším slovo (multi)kultura, sahám po revolveru! Jsem přesvědčen, že lidem, kteří si ještě zachovali trochu zdravého rozumu, musí při stupidním třeštění vyznavačů multikultury hrůzou vstávat i chlupy na dlani!

2 0
možnosti
GH

A tady je neco na toto thema z kanadskych media:

https://www.thestar.com/entertainment/opinion/2018/02/07/for-the-sake-of-peoplekind-justin-trudeau-needs-to-shut-up.html

Je to o zdejsim prime minister a jeho vyroku ohledne 'peoplekind'

0 0
možnosti
Foto

Ráno, když jsem si otvíral jogurt, padl mi do oka obrázek krávy na víčku. No kde to jsme? Nemohl by tam být býk nebo alespoň vůl?

Karma! R^

3 0
možnosti
TB

Obávám se, že nemohl. Výjimečně nikoliv kvůli genderové vyváženosti ale na základě faktu, že vůl, na rozdíl od krávy, mléka nemaje ;-D

Jinak děkuji za karmu

3 0
možnosti
MT

Naprostý souhlas s autorem ! R^[>-]

2 1
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2489x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik