Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Celé devadesátky jsme pracovali pátek svátek furt pryč, dovolená 10 dní za 3 roky a teď se máme dobře. Musíte také hodně pracovat.

0 0
možnosti
JC

Dělali jsme celé devadesátky a teď se máme dobře. Myslím tím, že jsme pracovali, pátek svátek, pořád pryč. Dovolená 10 dní za 3 roky. Musíte opravdu pracovat a pak se máte dobře i bez klausova kradení.

0 0
možnosti
OZ

Říct že není dobře vyžaduje značnou dávku arogance. Jistě, vždycky se najde někdo komu dobře není, ale mohl by autor uvést, kdy bylo, dejme tomu od doby Přemyslovců, lidem žijícím na našem území líp ? Myslím tím průměrné prodavače, pokrývači nebo učiteli ?

Kdy jsme měli lepší zdravotní péči, vzdělávací systém, možnost cestovat levně do celého světa ? A když na to přijde, kdy jsme si koupili víc piva a salámu za medián výplaty ?

Bylo někdy v dějinách delší období bez války na našem území ? Období bez epidemii neléčitelných nemoci ?

Prosím, kdy tedy bylo dobře, když ne teď ?

2 1
možnosti
PK

Nebuďte naivní, že se stavem ekonomiky 1989, rizicích transformace atd. uděláte "s pomocí zázračného ukazatele HDP/na hlavu" zázraky. Myslíte si, že Západ Vám sem pustí "smetanu"?

Irsko - kdyby nebylo předpolím USA v Evropě a daňovým rájem a také se dělalo hodně finančně pro to aby zmrtvěl náboženský konflikt a taky angličtina ... - to jsou nepřenosné výhody. Podobně další Švýcarsko z ČR neuděláte, kdybyste se ,,,

1 1
možnosti
Foto

R15o11m54a73n 25K83o87z17e85l

26. 6. 2019 23:55

Ad 3 - i ve státním chybí lidé, nedávno byl i zde článek o tom, jak se nedaří najít úředníky kvůli tomu, že s platy nejsou schopni konkurovat soukromému sektoru. Také vím o pár lidech, co odešli ze státního do soukromé a snad to má řešit trh. Známá úřednice mi před třemi lety uváděla, že bere tak 16 tisíc hrubého.

Jinak soukromá sféra hledá hlavně odborníky nebo lidi na manuální práce, co nebudou moc reptat..obávám se, že ani jedno ve státním není.

0 0
možnosti
PK

"Náš" předseda budějičák Filip k nárůstu úřednictva říkal na Plusu: Městský národní výbor 1989 97 zaměstnanců, dnes MÚ 500. Ale těžko děvčata z úřadu půjdou na opravy silnic či na stavby objektů. Je to složité, ale vzhledem k technickému pokroku je růst počtu úřednictva smutná zpráva.

0 0
možnosti
ZD

Bu bu bu budoucnost.

0 1
možnosti
VV

velmi zjednodusene se zatam: jak komu?

0 0
možnosti
MB

No, já vidím hlavní problém v těch koaličních vládách. Osobně bych byl pro většinový volební systém ..aby vítězná strana měla volnější ruce a tím větší sílu prosadit svůj program, resp. vize. Aby to bylo zřetelné ..o co jde, jaké jsou cíle .. a kdo za to zodpovídá..

Jinak jsou to věčné plichty, kompromisy, ústupky ..a výmluvy jeden na druhého..

7 4
možnosti
Foto

R26o82m64a74n 71K52o38z67e55l

26. 6. 2019 23:57

K čemu, když jsme se už dozvěděli, že některé sliby nebyly zasazeny do reálného rámce (ČSSD) nebo že programu stejně sami nevěřili (ODS) , tedy že ani při získání většiny by ho nemohli plnit.

1 0
možnosti
BH

Jednoho dne se všichni rozhořčení dočkají a uviděj zda se budou mít líp oni nebo jejich ovladači:-/:-P

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS