Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo prohrál a kdo vyhrál, to je relativní věc. Každý to vidíme jinak.

0 0
možnosti

M22i31l76a38n 46K12e80s10l

12. 2. 2021 22:45

Zmatkaři a totálně neschopní mají nahradit jiní zmatkaři a totálně neschopní.Ti noví neschopní něco zrušili a dále se píská.Nakonec do dopadne tak,že vláda bude pokračovat ve své krasojízdě.Je to podobné jako po sametové revoluci.Moci jsme zbavili komunisty a premiérem jsme udělali člena ústředního výboru KSČ Čalfu.Nyní máme za dva dny vymyslet jak dále.To to asi dopadne.Práce kvapná málo platná.K tomu nemuselo dojít.Stačilo prodloužit stav nouze o týden a v té době něco řádného zpytlíkovat.To ten náš parlamentní šaškec nenapadlo.To nové má být skoro stejně účinné jako to staré.Nebylo by lepší to staré upravit,když víme co bylo špatné a vyhlásit nový stav nouze.Nebude pokračování v boji proti cividu podle zákona o ochraně národního zdraví pro vládu jednodušší?Bude vláda nucena žádat v nějakých intervalech o prodloužení platnost?

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti

P74e50t23r 66B95u48r54i43a38n

12. 2. 2021 16:52

To je ale nálož vlastních konstruktů a domněnek typu jak by to mohlo být, aby mi to pasovalo.

Můžete nám říct, když tedy bude opozice zodpovědná za nárůst počtu mrtvých, kdo byl za ně zodpovědný v říjnu až únoru?

Nikdo? Covid, náhoda, nebo zlá karma? Protože chaosem a nesmyslnými vládními opatřeními to podle vás jistě nebylo.

Já přesně už dopředu řeknu, co lidé z vašeho názorového spektra budou vykládat když:

- počet nakažených, nebo zemřelých stoupne: může za to opozice, ta je zabila.

- počet nakažených, nebo zemřelých zůstane zhruba stejný: může za to opozice, ta je zabila, protože díky vládním opatřením jich mohlo být zdaleka méně.

- počet nakažených, nebo zemřelých klesne: je to ještě doběh těch vládních opatření, díky jim. Ovšem mohlo by jich být ještě méně, kdyby do toho opozice nehodila vidle.

Je naprosto šumák, jak se to dál vyvine, pro vás to bude vždy důkaz toho, že vládní opatření fungovala.

5 2
možnosti

Vůbec jste článek nepochopil. Ja jsem velkým kritikem vládních opatření a současný stav je jejich odpovědnost.

V článku je to i napsané.

0 1
možnosti
Foto

Abych neopakoval pode mnou výstižně popsané "kvality a schopnosti" vlády, tak jen zmíním, že mne zarazilo, jak se vehementně navážíte do podle vás nedemokratické opozice, ale zřejmě jste si nevšiml, že váš spolek je její součástí. Asi byste si tedy měl sám sobě za chování opozice pěkně vynadat.

2 0
možnosti

Navazim se do opozice, která sama sebe nazyva demokratickou a další strany pak označuje za nedemokraticke. Naše hnutí není součástí neboť na rozdíl od této opozice Trikolora má plán který opravdu nepotřebuje nouzovy stav.

1 0
možnosti

Tu opozici jste pojal poněkud selektivně. Nezařazení poslanci Trikolory hlasovali proti prodloužení, Okamurova SPD rovněž a nakonec KSČM Babiše potopila. Proč tedy píšete: Pyrrhovo vítězství opozice?

3 0
možnosti

To je v pořádku. Trikolora ma jasný plan který nouzový stav nepotřebuje.

1 0
možnosti

Proč se navážíte do opozice? Ta je ve svém postoji konzistentní a nouzový stav odmítla už několikrát. Pevnost jejího postoje není žádným překvapením a chová se předvídatelně. Nevím, proč by kvůli tomu měla ztrácet.

Jediný rozdíl oproti minulým hlasováním je změna postoje komunistů. Znamená to rozpad vládního bloku a neschopnost prosadit své vize. To je něco, za co opozice opravdu nemůže. Může za to Babiš, který svými totalitními manýry zapudil své bývalé spojence.

6 2
možnosti

Opozice byla konzistentní v odporu proti nouzovém stavu, ale v zásadě nemá jiné řešení než nouzový stav. Jen ho na krajích nahradí stavem nebezpečí. O čem to svědčí? O tom, že oni ve svém řešení také nouzový stav potřebují a jejich konzistentní odpor byl a je odporem pouze proti Babišovi.

Pokud jsem proti nouzovému stavu, mám mít připraveno řešení bez nouzového stavu. To nemají. Proto se do nich navážím a varuji, že toho Babiš využije.

5 5
možnosti

Kraje si zatím neporadily ani s přetíženými nemocnicemi, ale měl to samozřejmě včas řešit i ministr, např. u chebské nemocnice se už delší dobu projevovala vyšší míra úmrtnosti (data ÚZIS). Trapné je, co vše chce nyní opozice požadovat od vlády, úkolovat ji, jen ať si teď opoziční hejtmani vše řeší sami, aspoň se volič včas dozví výsledky.

2 0
možnosti

Jsem zvědavá, jak pražský primátor zvládne pražské hospody a noční bary, to by se policisti a hygienici ulítali k smrti - řešit jeden podnik po druhém.

4 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2489x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik