Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Holinky a hodinky, obojí se natahuje. 

Cikánský problém a muslimský se v Čechách absolutně liší. Snad ve všech myslitelných ohledech. Spojuje je jen to, že jsou v evropských zemích špatně se integrující skupina a jsou tmavší. Tím podobnost končí.

4 1
možnosti
TB

Viz předchozí odpověď:

Nikde v článku netvrdím, že Romové a muslimové jsou stejní. Ale jen to, že je '(velmi paradoxně) stejná příčina, kvůli které s nimi neumíme a nemůžeme vyjít. Poněkud jste nepochopil obsah článku.

6 0
možnosti
Foto

Jistý rozdíl bych tu viděl. Víte o nějakém Romovi, který by se opásal semtexem a šel se někam odpálit?

K tomu něco na téma "multikulti". Amerika se dostala na špičku právě díky tomu, že se tam promíchaly všemožné národnosti a rasy. Tedy i se všemi problémy, ale převážně s klady. Snahy některých politiků o obnovu našeho evropského genofondu mají tedy smysl. Jen je potřeba správně vybrat. Zkuste se zamyslet nad tím, koho ano a koho ne.

3 0
možnosti
MK

V zásadě souhlasím; jen s poznámkou, že již zkoumaný náš genofond dopadl (vlivem přesunu mnoha různých armád v minulosti) jako jen z nejlepších v Evropě, takže nezbytně nový přísun nepotřebujeme.

Polemický je právě konec Vaší poslední věty; koho ano nebude tak složité. Zdůvodnění koho NE (a nemusí to být jen muslimové), a hlavně praktická aplikace, bude mnohem těžší. Třeba už proto, že ne budeme říkat lidem, kteří se neliší od těch, které tu už máme. (Dodám : a jsou neoprávněně registrováni.)

1 0
možnosti
DK

Romove a Muslimove se proste neciti byt soucasti systemu. Nas treba stve statni dluh, byt na to nemyslime kazdy den. Stve nas, kdyz se nekde mrha statnimi prostredky, kdyz se tuneluje, stve nas, kdyz nekde chybi viko od kanalu. Romy to nestve, tem je to ukradeno. Oni maji stat jen za dojnou kravu. Je jim jedno, jestli ukradnou kus medeneho kabelu za 1000 korun a udelaji skodu za dalsich 50 000. Protoze se neciti byt soucasti toho vseho. Oni vi, ze se o ne vzdycky nekdo postara. Pro romy je stat hostitel, pro Muslimy nepritel, coz je vlastne jeste horsi.

48 0
možnosti
MK

Oprava "těm je to ukradeno" na NÁM je to ukradeno...jimi.:-)

6 0
možnosti
BM

Naprostý souhlas. Avšak v něčem se muslimové a cikáni (nazývám to pravým jménem) liší. Ne všichni muslimové jsou nebezpeční, jedná se o radikální skupinu. Ti ostatní jsou slušní, vzdělaní a pracovití lidé (znám jednoho muslima-má dva doktoráty). Avšak kolik cikánů je slušných, vzdělaných a pracovitých???

17 0
možnosti
Foto

I84v35o 64C57i28l91i96c29h

5. 1. 2015 17:42

Já několik takových znám osobně. Pravdou ovšem je, že mnoho takových není.

8 0
možnosti
MK

V podstatě souhlas s autorem,jen by se měl ještě nazývat věci či lidi pravými jmény.....

romové-cikáni a afroameričani-černoši.Není to nic hanlivého a plně to postačuje.Vše ostatní je jen výmysl,který se snaží něco zakrýt.

17 1
možnosti
TB

Já vím, ale nechtěl jsem zbytečně jitřit vášně :-)

1 0
možnosti
Foto

I23v11o 12C49i22l71i68c57h

5. 1. 2015 17:28

Plně souhlasím R^

7 0
možnosti
BM

Těšte se až se u nás cigáni spojí s islamisty. A oni to doopravdy udělají.

2 0
možnosti
Foto

to, že jsem paranoidní neznamená, že po mně nejdou ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2489x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik